Fair Use Policy

Met uitzondering van virtual servers en dedicated servers zijn onze hostingpakketten van het type "shared hosting". Shared hosting is speciaal ontworpen voor de verdeling van schijfruimte, dataverkeer en andere resources van één grote server tussen verschillende websites, met als resultaat lagere kosten voor de klant. Ondanks het feit dat bepaalde kenmerken van het hostingpakket onbeperkt zijn, blijft de infrastructuur onderhevig aan fysieke beperkingen, zoals bijvoorbeeld de hoeveelheid werkgeheugen en de processorcapaciteit.

Het overmatig gebruik door uw site van bepaalde resources kan problemen opleveren voor andere klanten. In dit geval behouden wij ons het recht voor uw site tijdelijk te blokkeren. Wij zullen contact met u opnemen en u vragen om uw gebruik van de resources te optimaliseren, door bijvoorbeeld uw scripts aan te passen, of u een andere hostingoplossing aan te bieden, zoals een virtual server.

Wat betekent onbeperkt dataverkeer en onbeperkte schijfruimte?

Onze infrastructuur is gedimensioneerd voor het aanbieden van onbeperkt dataverkeer en onbeperkte schijfruimte. Dit betekent dat uw gebruik van dataverkeer niet aan een limiet onderhevig is.

Deze afwezigheid van een limiet betekent echter niet dat u uw hosting kunt gebruiken voor illegale doeleinden of op een wijze die negatieve gevolgen heeft voor de stabiliteit of performance van de infrastructuur.

Wat is bijvoorbeeld niet toegestaan?

  • Gebruik van de hosting als een virtuele schijf of, met andere woorden, als ruimte voor het opslaan van backups of ander materiaal die niet van uw website zijn. Hieronder valt ook het opslaan van oude e-mailberichten.
  • Het hosten, opslaan, en/of aanbieden van films, tv-series, muziek, applicaties of ander materiaal dat auteursrechtelijk beschermd is.
  • Het gebruik van de hosting als een mirror voor andere websites, bijvoorbeeld om te dienen als uploadserver voor websites zoals RapidShare.
  • Het verstrekken van uw login en wachtwoord voor het controlepaneel, SSH of FTP aan derden - bijvoorbeeld in forums, discussiegroepen, chatkanalen en andere websites - met als doel het delen van bestanden.

Zolang u het gebruik van uw hostingpakket beperkt tot de geëigend doelen, zoals het hosten van uw sites, het verwerken van e-mail en e-commerce, zal u geen beperkingen ondervinden en zullen andere websites die op dezelfde server gehost zijn normaal functioneren.

Hosting Machine garandeert de beste omgeving om ervoor te zorgen dat uw website, met de oorspronkelijke inhoud, zonder problemen werkt.

Alle bepalingen in onze Algemene Voorwaarden blijven onverminderd van van kracht.