Gratis scripts - Softaculous en Fantastico

Softaculous Premium

Wat is Softaculous?

Softaculous Premium is een suite van 417 voorgeïnstalleerde scripts. Ze zijn geïntegreerd in het controlepaneel en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd op uw website en worden geupdate naar de nieuwste versies. Softaculous vereenvoudigt ook de migratie van sites gemaakt met Wordpress, via de ingebouwde backup e restore van de volledige sites. Voor actuele informatie over de beschikbare scripts, bezoek de Softaculous website.

Softaculous Premium is beschikbaar in alle hosting- en resellerpakketten van Hosting Machine.


Fantastico De Luxe

Wat is Fantastico?

Fantastico F3 is een suite van 640 voorgeïnstalleerde scripts. Ze zijn geïntegreerd in het controlepaneel en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd op uw website en worden geupdate naar de nieuwste versies. Voor actuele informatie over de beschikbare scripts, bezoek de Fantastico website.

Fantastico F3 is beschikbaar in alle hosting- en resellerpakketten van Hosting Machine.


Belangrijke medeling over ondersteuning voor script geïnstalleerd met Softaculous en Fantastico
Wij bieden geen enkele ondersteuning voor de installatie of configuratie van scripts via Softaculous of Fantastico, of een garantie voor een correcte werking. De scripts worden ontwikkeld en aangeboden door derden en support kan en moet worden verkregen via de supportfora voor ieder script.