SpamExperts intelligent spamfilter

Automatisch spamfilter

Spammers vinden continu nieuwe manieren om spamfilters te slim af te zijn, met als gevolg dat conventionele filters gebaseerd op vaste regels na verloop van tijd niet meer werken. Alhoewel het mogelijk is om de nodige regels met de hand in te stellen, is dit nauwelijks de moeite waard als u hieraan meer tijd moet besteden dan aan het handmatig opschonen van uw inbox.

SpamExperts: Simply Spam Free

SpamExperts werkt anders: door machine learning en de geavanceerde detectie van spampatronen past het systeem zich automatisch aan aan nieuwe technieken van spammers en kan nog meer leren door uw feedback op individuele berichten; u hoeft niets met de hand in te stellen of bij te houden. Lees verder om ontdekken hoe SpamExperts u kan helpen!

Hoe werkt SpamExperts?

SpamExperts is een geavanceerd filter dat uw inkomende e-mail scant en filtert op spam, virussen, phishing en andere aan e-mail gerelateerde aanvallen door botnets en spammers, met 99.98% nauwkerigheid en alles voordat het uw inbox bereikt. Het systeem is speciaal ontworpen om legitieme berichten te herkennen en leert en evolueert continu om u te beschermen tegen nieuw spamtechnieken en bedreigingen.

U hoeft niets in te stellen. SpamExperts werkt op domeinniveau en beschermt alle e-mailaccounts van uw domein. Nadat de dienst eenmaal is geactiveerd worden alle MX-records automatisch aangepast en vastgezet om te verzekeren dat uw al e-mailaccounts beschermd blijven en dat al uw inkomende e-mail door het Spamexperts systeem wordt gefilterd. Berichten die als spam zijn aangemerkt worden een een beveiligde omgeving geplaatst die u op ieder gewenst ogenblik kunt bekijken middels uw SpamPanel (SpamExperts Control Panel).

Hoeveel kost het?

SpamExperts werkt per domein, beschermt alle e-mailaccounts en filtert alle inkomende berichten, zonder limieten. De prijs per domein is € 14,- per jaar of € 1,40 per maand. De vervaldatum is op de 5de van de maand.

Voor bescherming van extra domeinen of doorgelinkte domeinen met eigen e-mailaddresses dient u SpamExperts apart te bestellen voor ieder van deze domeinen. SpamExperts can only be used for domains whose e-mail is hosted by Hosting Machine.

Hoe kan ik bestellen?

Om te bestellen kunt u inloggen op uw klantaccount en een ticket openen in onze support, met daarin de domeinen die u wilt beschermen en of u jaarlijks of maandelijks wilt betalen. Dit is ook de aangewezen weg voor eventuele vragen. Ons team staat klaar om u te helpen!