Spam Experts intelligent anti spam filter

Spammers vinden continu nieuwe manieren om spamfilters te slim af te zijn, met als gevolg dat conventionele filters gebaseerd op vaste regels na verloop van tijd niet meer werken. Alhoewel het mogelijk is om de nodige regels met de hand in te stellen, is dit nauwelijks de moeite waard als u hieraan meer tijd moet besteden dan aan het handmatig opschonen van uw inbox.

Spam Experts: Simply Spam Free

Spam Experts werkt anders: door machine learning en de geavanceerde detectie van spampatronen past het systeem zich automatisch aan aan nieuwe technieken van spammers en kan nog meer leren door uw feedback op individuele berichten; u hoeft niets met de hand in te stellen of bij te houden. Lees verder om ontdekken hoe Spam Experts u kan helpen!

Hoe werkt Spam Experts?

Spam Experts is een geavanceerd filter dat uw inkomende e-mail scant en filtert op spam, virussen, phishing en andere aan e-mail gerelateerde aanvallen door botnets en spammers, met 99.98% nauwkeurigheid en alles voordat het uw inbox bereikt. Het systeem is speciaal ontworpen om legitieme berichten te herkennen en leert en evolueert continu om u te beschermen tegen nieuw spamtechnieken en bedreigingen.

U hoeft niets in te stellen. Spam Experts werkt op domeinniveau en beschermt alle e-mailaccounts van uw domein. Nadat de dienst eenmaal is geactiveerd worden alle MX-records automatisch aangepast en vastgezet om te verzekeren dat uw al e-mailaccounts beschermd blijven en dat al uw inkomende e-mail door het Spam Experts systeem wordt gefilterd. Berichten die als spam zijn aangemerkt worden een een beveiligde omgeving geplaatst die u op ieder gewenst ogenblik kunt bekijken middels uw SpamPanel (Spam Experts Control Panel).

Hoeveel kost het?

Spam Experts werkt per domein, beschermt alle e-mailaccounts en filtert alle inkomende berichten, zonder limieten. De prijs per domein is € 14,- per jaar of € 1,40 per maand. De vervaldatum is op de 5de van de maand.

Voor bescherming van extra domeinen of doorgelinkte domeinen met eigen e-mailadressen dient u Spam Experts apart te bestellen voor ieder van deze domeinen. Spam Experts can only be used for domains whose e-mail is hosted by Hosting Machine.

Wilt u het beste anti spam filter op de markt 30 dagen gratis uitproberen? Klik dan op de onderstaande knop om de test aan te vragen. Mocht u om welke reden dan ook na de testperiode afzien van het filter, dan kunt u dit eenvoudig via een supportticket doorgeven.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u een ticket openen in onze support.